Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Nyttårskons 2006
 
 
PRØVEKANINER I KOLBEN
 
Nyttårskonserten ble gjennomført som planlagt i Oppegårds nye storstue KOLBEN helgen 6., 7. og 8, januar 2005.  Det ble gjennomført 3 konserter hvor alle var utsolgt før Jul.  Det vil si at over 1.250 personer overvar konserten. Vi var som kjent "prøvekaniner" som først ut i Kolben, men alt gikk som smurt og alle kan være stolte av gjennomføringen.
 
Vi vil takke Odd Rene Andersen og Scenario og alle i korpset med vel gjennomført konsert, samt våre samarbeidspartnere Kolben og ders ansatte, Avotek og Dalen Oasen Hagesenter, Cafe Crema for vel utført arbeid med lokaler, lyd, lys, pynting og servering.  
 
Til vårt publikum kan vi bare si; DERE ER TOPP.
 
En takk også til ordfører Sylvi Graham for hyggelig hilsen under fredagens konsert. Vi fyller nemlig 75 år i 2006 og det skal selvfølgelig feires med egen jubileumstur til Krakow i juni og jubileumskonsert til høsten.
 
Du kan lese hva ØB skrev om konserten HER.
 
Nedenfor kan du lese litt om hva konserten innholdt.

NYTTÅRSKONSERTEN 2006

 
Oppegård Janitsjar har igjen gleden av å invitere til stor Nyttårskonsert i KOLBEN den
6., 7. og 8. januar 2006. JA, det er endelig bekreftet at konsertene vil bli avholdt i vår nye storstue for kultur KOLBEN. Etter å ha gjennomført 21 nyttårskonserter i "gamle kino'n" vil vi få den store gleden av å være prøvekaniner i KOLBEN.
  
De 2 siste år har vi gjennomført 3 konserter (fredag, lørdag og søndag) med stor suksess og vi vil  også i år gjenta dette.
 
Vår tradisjonelle nyttårskonsert vil i år inneholde spennende artister og musikalske godbiter som seg hør og bør. Årets hovedartist vil være Odd Renè Andersen, kjent for å ha en fantastisk flott stemme. Vi gleder oss stort. I år vil også Scenario være med oss og vil komme med musikalske godbiter. Fra egne rekker kan nevnes solist-stykke for Mariba. Mer info legges ut etter hvert som reportoaret besluttes.
  

 

 

ODD RENÈ ANDERSEN

 
Odd-René begynte sin plate karriere i rockebandet " DreamPolice".
 
 Bandet utga to plater i perioden 1989- 1993, og ble bl.a. belønnet med Spellemann- nominasjon. ”DreamPolice” solgte til gull i Norge, og hadde svært gode salgstall i Japan, Tyskland og Benelux-landene.
 
 Odd-René har vært soloartist siden 1996 og solgt til gull i Norge. Han har hatt uttalige radio hit`s, og flere ganger vært supportartist for storheter som Tina Turner (5 konserter i Oslo spektrum) og Joe Cocker (3 konserter i Oslo Spektrum + 2 i Kongeparken). Han var også Korist for Paul Mc.Cartney under fredspriskonserten i oslo spektrum.
 
 Odd-René har også skrevet film musikk; "Hamilton" og "One night at mc.cools"
(Michael douglas, Matt Dillon, Liv Tylor).
 
   
Gjennom årenes løp har Odd René figurert i de fleste norske underholdningsprogram på TV; bl.a. Amandapris-utdelingen, Klassefesten, Wiese, Beat for beat og nå senest Memo med Ivar Dyrhaug.
 
 For tiden jobber han med eget storband-prosjekt, og håper på utgivelse i nær fremtid.

 
 
SCENARIO er et ambisiøst amatørensemble bestående av sceneartister og sangere i alle aldere, hvis ønske er å spre glede og interesse for sang og musikk. Scenario ønsker å underholde seg selv og andre med sang av høy kvalitet. De består i dag av ca. 35 aktive medlemmer og ledes av Liv Ragnhild S. Torneberg.
 
 Scenario har satt opp en rekke prosjekter.  Den siste oppsetning som ble gjennomført i februar i år var ”Ære og berømmelse” som Østlandets Blad omtalte som en kraftfull opplevelse. Av andre oppsetninger kan nevnes Pariserliv i 2003, Operettegalla i 2001, Gondolførerne i 2000, Mikado i 1993.  
    (Bilde fra Pariserliv)