Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Nyttårskons. 2008
 

NYTTÅRSKONSERTENE 2008 -
TAKK FOR I ÅR
 
Nok en gang har Oppegård Janitsjar levert varene; 3 nyttårskonserter, 3 fulle hus og 3 x stående applaus! Vi er utrolig takknemlige for den responsen vårt trofaste publikum gir oss, og vi gleder oss til neste år. Vi kan allerede nå love dere at det blir en ekstra spiss på de konsertene siden vi da skal feire 25-års jubileum for nyttårskonsertene!
 
Vi vil takke Jannike Kruse og alle i korpset med vel gjennomført konsert, samt våre samarbeidspartnere Kolben og deres ansatte, Dalens Oasen Hagesenter og Cafe Crema for vel utført arbeid med lokaler, lyd, lys, pynting og servering.  
 
Til vårt publikum kan vi bare si; DERE ER TOPP.
 
Du kan lese hva ØB skrev om konserten HER
Omtalen i Oppegård Lokalavis finner du HER (pdf)
 
 
NYTTÅRSKONSERTENE 2008
Vi har den store glede å invitere deg til nyttårskonsertene 2008 som går av stabelen i Kolben fred. 11., lørd. 12. og sønd. 13. januar!
 

Dirigent: Frode Amundsen
Konferansier: Asbjørn Mo
Gjesteartist: Jannike Kruse
Billettsalget starter 1. november via www.kolben.no
 
 
 
Som 18 åring fikk Jannike rollen som Sonja i Nationaltheatrets
"Reisen til julestjernen", og ble med det tidenes yngste Sonja.
Jannike er utdannet ved musikallinjen på Teater- og Operahögskolen i Göteborg.
 
Hennes sceneerfaring er omfattende og innholdsrik:
Som Christine i "Musicalfantomet" og diverse roller i "Keisaren av Portugalia". Hun hadde også hovedrollen i den nyeste musikalen til Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov, "Den syngende Frøken Detektiv og mysteriet på Grevly", som ble satt opp for første gang i et telt i Fredrikstad sommeren 2001. Og ikke mer en et halvt år senere fikk hun hovedrollen i enda en musikal. Denne gangen var det Riksteatrets oppsetning av "Annie get your gun" som stod for tur. Og allerede høsten etter, var det på ny tid for "Frøken Detektiv" men denne gangen på Oslo Nye Teater. Men, det er ikke bare på scenen hun gjør seg bemerket; hun har også dubbet en rekke tegnefilmer slik som "Aladdin", "Mulan", "102 dalmatinere" og mange andre.
 
Vi gleder oss til å samarbeide med Jannike og vi lover vårt publikum en flott musikalsk opplevelse!