Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Arkiv 2008
 

KORPSGALLA 2008
 
Lørdag 25.10.2008 deltok Oppegård Janitsjar på Korpsgalla 2008 på Lillestrøm. Vi ble belønnet med en flott 2. plass med 100 poeng - 92 poeng for fremføring og 8 poeng for programvalg! Vi måtte se oss slått av Fåberg Musikkforening, og vi gratulerer dem med seieren!
 
OPPEGÅRD JANITSJAR DELTAR PÅ KORPSGALLA 2008, Lørdag 25.10.2008
 
Oppegård Janitsjar deltar for 3. gang på Korpsgalla som arrangeres av NMF i samarbeid med Opus82. Korpsgalla er en uhøytidlig underholdningskonkurranse,
og det deles ut opptil 10 ekstrapoeng for programvalg.
Første gang vi deltok (2005) gikk vi helt til topps, og i 2007 ble vi nr. 2!
I år stiller vi med følgende program:
 

·  Ardcross Castle fra Hymn of the Highlands

·  March fra 2. Suite av Holst

·  Call of the Cossacks

 
OPPEGÅRD JANITSJAR GJENTAR SUKSESSEN FRA 7. JUNI, MED EN NY REISE GJENNOM ASTRID LINDGRENS VERDEN
 
LØRDAG 13. SEPTEMBER I KOLBEN
 
Oppegård Janitsjar m/dirigent Frode Amundsen i spissen inviterer til Astrid Lingrens verden - en musikalsk reise gjennom flere av hennes mest kjente bøker. Med oss har vi Tryllefløytene og et - for anledningen - sammensatt barnekor.
Kunstnerisk ansvarlig for oppsettingen er Liv Ragnhild Torneberg.
 
 
 
7. JUNI KOMMER EMIL, PIPPI, MADICKEN
(OG FLER AV A. LINDGREN'S KJENTE OG KJÆRE FIGURER),
TIL KOLBEN. KOMMER DU?? 
Oppegård Janitsjar m/dirigent Frode Amundsen i spissen inviterer til Astrid Lingrens verden - en musikalsk reise gjennom flere av hennes mest kjente bøker. Med oss har vi Tryllefløytene og et - for anledningen - sammensatt barnekor.
Kunstnerisk ansvarlig for oppsettingen er Liv Ragnhild Torneberg.
Vi ønsker oss at salen fylles av små og store Pippi'er, Emil'er - eller andre Lindgren-figurer, så kle deg ut!  - Vi kårer den beste av Astrid Lindgrens venner!
 
 
NYTTÅRSKONSERTENE 2008 -
TAKK FOR I ÅR
 
Nok en gang har Oppegård Janitsjar levert varene; 3 nyttårskonserter, 3 fulle hus og 3 x stående applaus! Vi er utrolig takknemlige for den responsen vårt trofaste publikum gir oss, og vi gleder oss til neste år. Vi kan allerede nå love dere at det blir en ekstra spiss på de konsertene siden vi da skal feire 25-års jubileum for nyttårskonsertene!
 
Vi vil takke Jannike Kruse og alle i korpset med vel gjennomført konsert, samt våre samarbeidspartnere Kolben og deres ansatte, Dalens Oasen Hagesenter og Cafe Crema for vel utført arbeid med lokaler, lyd, lys, pynting og servering.  
 
Til vårt publikum kan vi bare si; DERE ER TOPP.
 
Du kan lese hva ØB skrev om konserten HER
Omtalen i Oppegård Lokalavis finner du HER (pdf)
 
 
NYTTÅRSKONSERTENE 2008
Vi har den store glede å invitere deg til nyttårskonsertene 2008 som går av stabelen i Kolben fred. 11., lørd. 12. og sønd. 13. januar!
 

Dirigent: Frode Amundsen
Konferansier: Asbjørn Mo
Gjesteartist: Jannike Kruse
Billettsalget starter 1. november via www.kolben.no
 
 
 
Som 18 åring fikk Jannike rollen som Sonja i Nationaltheatrets
"Reisen til julestjernen", og ble med det tidenes yngste Sonja.
Jannike er utdannet ved musikallinjen på Teater- og Operahögskolen i Göteborg.
 
Hennes sceneerfaring er omfattende og innholdsrik:
Som Christine i "Musicalfantomet" og diverse roller i "Keisaren av Portugalia". Hun hadde også hovedrollen i den nyeste musikalen til Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov, "Den syngende Frøken Detektiv og mysteriet på Grevly", som ble satt opp for første gang i et telt i Fredrikstad sommeren 2001. Og ikke mer en et halvt år senere fikk hun hovedrollen i enda en musikal. Denne gangen var det Riksteatrets oppsetning av "Annie get your gun" som stod for tur. Og allerede høsten etter, var det på ny tid for "Frøken Detektiv" men denne gangen på Oslo Nye Teater. Men, det er ikke bare på scenen hun gjør seg bemerket; hun har også dubbet en rekke tegnefilmer slik som "Aladdin", "Mulan", "102 dalmatinere" og mange andre.
 
Vi gleder oss til å samarbeide med Jannike og vi lover vårt publikum en flott musikalsk opplevelse!