Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Nyttårskons. 2009
 

NYTTÅRSKONSERTENE 2009 -
TAKK FOR I ÅR
 
Nok en gang har Oppegård Janitsjar levert varene for 25. gangen på rad;
3 nyttårskonserter, 3 fulle hus og 3 x stående applaus! Vi er utrolig takknemlige for den responsen vårt trofaste publikum gir oss, og vi gleder oss til neste år.
 
Vi vil takke Maria Haukaas Storeng og alle i korpset med vel gjennomført konsert, samt alle våre samarbeidspartnere for vel utført arbeid med lokaler, lyd, lys, pynting og servering!  
 
Til vårt publikum kan vi bare si; DERE ER TOPP.
 
Du kan lese hva ØB skrev om konserten HER
 
NYTTÅRSKONSERTENE 2009 I KOLBEN
 
Denne gangen feirer vi 25 år med nyttårskonserter!
 
Konsertdatoer er:
Fredag 9. januar kl 20,
Lørdag 10. januar kl 17 
Søndag 11. januar kl 15.


Billettsalget starter i november. Følg med på www.kolben.no
 
ÅRETS GJESTESOLIST ER
MARIA HAUKAAS STORENG!

Maria Haukaas Storeng vant den norske finalen i Melodi Grand Prix i 2008 med låten ”Hold On Be Strong” skrevet av kollega og venninne Mira Craig. Låten ble en av årets største hits (med nr 1 som høyeste plassering i Norge), og solgte raskt til platina, i tillegg til å gjøre seg bemerket på hitlister i Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige og Tyrkia. Maria kom på en imponerende 5.plass i den internasjonale Eurovision-finalen.
Marias 2. album ”Hold On be Strong” ble utgitt på Universal Music mai 2008,
og solgte til gull allerede etter 3 uker.

Allerede 11 år gammel spilte Maria hovedrollen i musikalen ”Annie” på Bryggeteateret i Oslo, og i 1995 fikk hun hovedrollen i ”Trollmannen fra Oz” på Det Norske Teateret. Hun har siden spilt i en rekke rekke teater- og showproduksjoner; ”Fame”, Abba-hyllesten ”Thank You For The Music”, ”Peer Gynt” ved Gålåvatnet, og ”Hamlet”, for å nevne noe. I 2003 deltok Maria i Idol på TV2, og debuterte som plateartist året etter."Breathing" solgte til gull. I perioden etter Idol har Maria jobbet både live og i studio, med etablerte musikere og låtskrivere.
I høst vil Maria spille ”Grease” på Oslo Spektrum i regi av TVNorge, og hun er ambassadør under TV aksjonen på NRK i oktober. Til jul deltar Maria på den turnerende Julegallaen sammen med bla Kurt Nilsen.  Hun planlegger ny plate våren 09.

Vi gleder oss til å samarbeide med Maria, og vi garanterer en
fantastisk konsertopplevelse for vårt publikum!