Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Nyttårskons 2010
 
 
Omtale av årets artister
 
Årets hovedartister er tenorene Nilsen & Aalberg, bestående av  Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg.
 
"Det er faktisk slik at folk med ekstremt tungsinn burde fått blå resept på showet, for når tenorene Nilsen og Aalberg fyrer løs, oppleves det som å bli truffet av en atombombe full av musikalsk begeistring og glede!
I syv år har folk rundt omkring i landet møtt opp for å la seg begeistre av herrene Nilsen & Aalberg. Det som en gang startet som en lokal happening i Steinkjer er nå i ferd med å utvikle seg til å bli det optimale konseptet for musikalsk tilfredsstillelse i inn og utland! " Les mer om Nilsen og Aalberg Show (pdf).
 
Nilsen & Aalberg startet opp for 8 år siden, i begynnelsen gjorde de alt selv. Snekret scener, rigget og kjørte lyd og lys. De var kasserere, billettører og artister. Det var Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg, en pianist og en på keyboards den gangen.Konseptet har siden utviklet seg til en produksjon bestående av 7 musikere og et crew på 3 personer.
 
I 2007 lansert Nilsen & Aalberg sin første singel ”Call me a dreamer” Den gikk rett inn på  1. plass på VG lista hvor den ble liggende i 4 uker mens NRK P1 hadde den på A lista i hele 14 uker. 
 
Nilsen & Aalberg spiller i dag over hele Norge, det blir ca 80 konserter i året både åpent og på Event markedet. De har spilt mye for norsk næringsliv og bla sunget to ganger på Lerkendal for mer enn 20 000 mennesker. Det har også blitt en del konserter utenlands bla i London, København og Riga.
 
I 2007 og 2008 deltok Nilsen og Aalberg i Beat for Beat. Den første gangen var det Bettan og Guri Schancke som var på det andre laget, mens siste gange var motstanderen Tinkerbells fra Fredrikstad. 
 
26. oktober lanserer de sin første langspiller og takket være fantastiske låtskrivere/ komponister fra hele Norden har Nilsen & Aalberg kunnet hente sanger fra øverste hylle.
 
 

Torleiv Harrystad er oppvokst på Stord, men bor i dag i Røyken Kommune.
I en alder av 10 år startet han med å lære seg å spille panfløyte. Torleiv er selvlært på panfløyta. De siste årene har han tatt timer i inn- og utland hos anerkjente panfløytister. Nordens ledende panfløytist Roar Engelberg er en av disse.

Torleiv har hatt en rekke spennende solistoppgaver. Deriblant en rekke solistoppdrag sammen H.M Kongens Gardes Musikk Tropp. Han har også hatt gleden av å være solist sammen med Stabsmusikken i Trondheim.
 
 
 
Thea Aarseth er en av Oppegård unge, dyktige sangtalenter. Oppegård Janitsjar er heldige som har fått henne med på laget til årets Nyttårskonserter!
 
Vi har latt Thea få presentere seg selv:
 
"Hei, jeg heter Thea og er 14 år.  Jeg er veldig glad i å synge og kan absolutt ikke sitte stille (en av mine dårlige egenskaper).  Jeg kan spille piano, noe jeg syns er gøy, men jeg kan ikke noter - har lært pianospilling etter gehør. Av venner blir jeg beskrevet som en livlig jente med en stor stemme.
 
Fra jeg var liten har jeg vært interessert i sang (satt i babystolen min ved pianoet og komponerte noe som aldri kom frem to ganger).  Jeg har gått i diverse kor (6-7 forskjellige) og går nå i OPUS der jeg trives kjempegodt.  Jeg har vært med på en talentkonkurranse knyttet til eventyrfestivalen i sjette klasse, der kom jeg på tredelt 1.plass. Da fikk jeg spille inn sangen min på plate som premie. I fjor var jeg med i UKM (ungdommens kulturmønstring), der kom jeg meg til fylkesmønstringen. Jeg er aktiv i sang på skolen, og liker å opptre. Som utdanningsvalg har jeg valgt musikk, dans og drama.
 
Dette var litt om meg, gleder meg veldig til Nyttårskonserten. Håper jeg ser deg der!
 
Mvh Thea Aarseth"