Oppegård Janitsjar han den glede å spille på Sofienberg Musikkorps sin jubileumskonsert!


Voksne kr. 150,- Barn under 12 år gratis

Det blir salg av kaffe og kaker.

Hjertelig velkommen! 

For 35. året på rad inviterer vi til vår tradisjonsrike nyttårskonsert.

Årets gjesteartist er Elisabeth Andreassen og dirigent er som vanlig Bjørn Morten Kjærnes. 
Konfransier: Asbjørn Mo


Forestillinger:
    Fredag 11. januar kl 20:00
    Lørdag 12. januar kl 17:00
    Søndag 13. januar kl. 15:00


Kjøp billetter her! - Billettsalget åpner 15.10.18 kl 00:01
Off. Arrangører: Gamle Tårnhuset Restaurant, Oppegård Janitsjar og Oppegård avis


Arrangement: Oktoberfest med mat, drikke, DJ, Ompa og god stemning

Hvor: Kolben Kulturhus 22.september kl 18.00


Vi gjentar suksessen for 6. året på rad og inviterer til Oktoberfest!

Vi fyller Kolben med langbord og benker. Ompaorkesteret spiller opp til både dans og sang mens korpsets Helga'er og Hans'er står bak disken og serverer deg det du måtte ønske av leskende drikker.

Våre faste DJ'er Vidar og Lars vil snurre platene når ompaorkesteret tar seg en strekk, og serverer nye hits og gamle slagere.

Det er ikke krav til antrekk! De som ønsker oppfordres til å stille i tyrolerantrekk eller liknende, eller bare finne en hatt, en lue eller komme som du er! 

Billettsalget har startet på 
www.kolben.no! Vær rask og sikre deg billett til høstens store kalas i Kolben sal 1!

OBS! Nytt av året er at festen er åpen for alle fra 18:00, men at det de som har kjøpt mat fra Gamle Tårnhuset med billetten får dette servert mellom 19.00 og 21.00. Det vil også være mulighet for å kjøpe pølser i foajeen utover kvelden.

Billettyper:
A. Inngang kl. 18:00 kr 430,- inkludert mat
B. Inngang kl. 18:00 kr 150,- uten mat

Reservasjon av bord: Er dere 10 eller flere som skal på fest sammen? Ta kontakt med oss på melding til «OKTOBERFEST KOLBOTN» så finner vi en løsning

Vi gleder oss veldig og synes det er kjempegøy at vi igjen har muligheten til å samle så mange til en hyggelig kveld.

Willkommen! 
Ein Prosit :)


Bilderesultat for facebook logo Link til Facebook-arrangement


Historien til Oppegård Janitsjar

Oppegård Janitsjar ble stiftet 20. august 1931 under navnet Myrvoll Hornmusikk. Formålet var å spille god underholdningsmusikk ved fester, stevner ol. "Korpsets" besetning var en Ess-kornett, to B-kornetter, en basun, tre horn og en bass. Årene gikk, antall medlemmer økte og besetningen fikk en annen sammensetning, hornmusikken utviklet seg og på 70-tallet skiftet korpset navn til Myrvoll musikkorps. 

Korpset har i alle år bestått hovedsaklig av musikere fra kommunen. Dette ville medlemmene fremheve igjennom navnet, og på 80-tallet skiftet korpset navn igjen, da til Oppegård Janitsjar. I alt 16 dirigenter har stått med "pinnen" i front og ledet Oppegård Janitasjar til det det er idag. 

Igjennom årenes løp har mange musikere vært innom, men "grunnmuren" har de siste årene økt betraktelig. Den musikalske kvaliteten har også økt og med det kom idéen om å spille inn CDen 
Meitemarkens vel. 

Fra 2002 til 2007 var 
Morten Wensberg korpsets dirigent.

Høsten 2007 kunne vi ønske Frode Amundsen velkommen som vår nye dirigent! Frode er tubaist og har jobbet i flere av skandinavias symfoniorkestere. Nå er han ansatt som tubaist i Oslo Filharmoniske Orkester. Frode er mye brukt som foreleser, dirigent, dommer, solist og kammermusiker i Skandinavia og England.

Erik Bergene var dirigent fra høsten 2012 frem til vår nåværende dirigent tok over pinnen høsten 2015, Bjørn Morten Kjærnes.