Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Sommerkonserten
 
"Konsert på låven"
 
Lørdag den 12. juni, kl 17:00 steller vi i stand til "Konsert på låven".
 
I samarbeid med Grevestua mat & vinhus har vi laget et arrangement for alle musikk interesserte. Hestene er sluppet ut på jordet og låven er feiet og gjort i stand til konsert.
 
Vi vil presentere et repertoar bestående av utelukkende norsk musikk. For å gjøre det litt ekstra spennede har vi tatt et dypdykk i arkivet og funnet frem en del mindre kjente musikkstykker av kjente norske komponister. Du vil også få muligheten til å synge med til kjente melodier av Alf Prøysen.
 
Etter konserten vil du få mulighet til å slappe av med venner og kjente med grillmat og drikke. Chef'ene på Grevestua vil under konserten forberede en variert grillmeny bestående av entrecote, spearribbs, pølser, potetsalat, sommersalat, dressinger og nystekte baguetter. Utvalget av drikke er det heller ingen begrensninger på.
 
Når maten er fortært og det begynner å krible i litt i foten, vil Oppegård Storband dra i gang med dansemusikk frem til solen går ned, ca kl 23:00. Da vil også den lokale stjernen Elisabeth Bøvold være med som vokalist.
 
Været kommer selvfølgelig til å bli strålende og dersom du ikke har gjort det enda må du bestille billetter nu!   Klikk her for billett bestilling. 
 
Vi sees!