Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Hvem er vi?
 
Oppegård Janitsjar sa du ?
  • Er et amatørkorps for (unge)voksne
  • Har ca. 50 medlemmer
  • Medlemmene er i alderen 15 - 70 år
  • Ble stiftet i 1931
  • Har spilt inn CD-en "Meitemarkens Vel"
  • Feiret 80-års jubileum i 2011

 

 
Konsert-korpset Oppegård Janitsjar
Oppegård Janitsjar har i alle år arrangert ulike konserter, og det er vel det vi kanskje gjør best. Vi oppfordrer derfor deg som tilhører å komme på en av våre konserter for å oppleve oss i vårt ess!
Vi deltar med jevne mellomrom i Akershusmesterskap eller Norgesmesterskap for janitsjarkorps, senest i 2013.
 
 
Nyttårskonserten  
Korpsets årlige Nyttårskonsert(er) er blitt en tradisjonsrik og sikker vinner den andre helgen i det nye året.  Hvert år klarer vi å fylle Sal 1 i Kolben Kulturhus 3 kvelder på rad, dvs. over 1.000 solgte billetter.
 
Sommerkonsert
For å holde tilhørerene våre "varme" frem mot neste Nyttårskonsert prøver vi også å avholde en konsert i midten av juni. Her har det vært alt fra "Norsk aften" til "Fransk aften", fra tidlig musikk til 70-tallsmusikk. Rammen er ofte litt løsere i snippen enn nyttårskonsertene, og konsertene avrundes ofte med fest og moro.
 
Høstkonsert
For å gjøre ventetiden, for både oss og publikum, til Nyttårskonserten kortere, avholder vi ofte en konsert i løpet av høsten. Nattkonsert, Halloween-konsert, Ønskekonsert eller samarbeidskonserter med kor, jazzband eller lignende er gjennomført. Variasjonen har vært stor, og fortsatt er mulighetene mange.   Høsten 2013 arrangerte vi for første gang "Oktoberfest" i Kolbens sal 1 som ble en stor suksess og hvor vårt eget "Oberhof Musikblaskapelle"  besørget skikkelig ompamusikk.
 
Tips oss!
Dersom du som publikum, tidligere medlem eller permittert medlem, korpsnerd, gardist, hobbymusiker eller surfer har en ide til et konsert-konsept eller musikkstykke som du vil høre på en av våre konserter, setter vi stor pris på å motta en e-post med noen linjer.
 
 
Bli medlem ?
Er du utøvende musiker uten noe sted å spille?
Har hornet ligget på hylla en stund, kanskje på tide å blåse støv av det?
Er du medlem i et skolekorps og leter etter et janitsjarkorps å begynne i?
 
I Oppegård Janitsjar er alle velkomne som medlemmer. Vi tilpasser repertoaret etter det nivået som er å hente i de ulike gruppene eller hos den enkelte utøver. Dersom du er litt usikker på dine egne ferdigheter, er vi helt sikre på at du vil finne deg til "rette" i gruppen din. Er du fremadstormende og full av selvtillit, vil vi etter beste evne finne soloer eller soliststykker du kan bryne deg på.
 
                                                       

Øvelse informasjon

Sted:
Dag:
Onsdag
Tid:
19.00 - 21.30