Tjenesten leveres
av creativebit

 


    Solister
 
  
Trond Teigen
Han begynte i teater/musical bransjen på nasjonalt nivå i 1989, og har siden vært med på utallige oppsetninger ved bl.a. Chateau Neuf og Det Norske Teater. Som sanger og skuespiller har han også vært medvirkende i en rekke TV-programmer. Teigen har tidligere samarbeidet med Oppegård Janitsjar på Nyttårskonserten i 1993, 1994 og i 1997. Dette året har Trond hatt rollen som Noah og Werther i oppsetningen "Sofies Verden" i Hangar 4 på Fornebu.

Mariann Aas Hansen
Mariann er 24 år og har sunget de siste elleve årene. Hun har sunget mye med korps, storband og små grupper og har blitt en dreven vokalist. Hun synger både jazz, musicals og klassisk, og synger fast med Follo Big Band. Mariann samrbeidet sist med Oppegård Janitsjar på Nyttårskonserten i 1998. I år har hun hatt hovedrollen som Sofie i "Sofies verden", Hangar 4 på Fornebu.

Merethe Trøan
Hun startet sangkarrieren i vokalgruppen MESTELJO i 1979, senere kjent som PASTEL, med Grand Prix deltakelse, plate og turne i 1985. Merethe har hatt rollen som Minni Fay i "Hello Dolly" på Chateau Neuf, vært med i den svenske komedien "Skjærgårdflirt" og hun hoppet inn for Sissel Kyrkjebø i "The Sound of Music" som Maria von Trapp. Oppegård Janitsjar har hatt tidligere samarbeide med Merethe, dette var på Nyttårskonserte i 1991 og 1994. Hun er nå i gang med å skrive nye låter, for å sette fokus på andre sider av artisten Merethe Trøan.